ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Συνάντηση με τον Διοικητή του στρατοπέδου

Τον διοικητή του στρατοπέδου ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχο Καμπουρη Γεώργιο επισκέφτηκαν  ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας Χαρατσής Χρήστος, ο πρόεδρος του σωματείου ράδιο ταξί Πέππας Νικόλαος και ο επίτιμος πρόεδρος σωματείου εστιατορίων-καφετεριών Θεοδωρου Δημήτριος.
Σε κλίμα εγκάρδιας συνεννόησης και αμοιβαίας κατανόησης συζητήθηκαν θέματα που ενδιαφέρουν τους δυο φορείς με σημεία κοινής δράσης όπως το περιβάλλον και το δάσος Μοσχοποδιου (καθαριότητα-φύλαξη).
Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας ευχαρίστησε τον Διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας....
και μετέφερε την ικανοποίηση των μελών της ομοσπονδίας για την πρωτοβουλία  του  στο να επιτρέψει σε νεοσύλλεκτους  στρατιώτες την έξοδο στην  πόλη δίνοντας έτσι ζωή στην τοπική μας αγορά!!
Από την πλευρά του ο διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Καμπουρης Γεώργιος μας υποσχέθηκε πως θα υπάρξει συνέχεια προς την κατεύθυνση αυτή αρχής γενομενης από την ημέρα της Αγίας Βαρβάρας  όπου είναι και η εορτή του πυροβολικού!!
Αναμένετε ότι η Θήβα την  μέρα αυτή θα κατακλεισθεί από νεοσύλλεκτους στρατιώτες δίνοντας μια ακόμα ανάσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η τοπική αγορά της πόλης μας.
Ευχαριστούμε τoν Διοικητή του στρατοπέδου  ΚΕΠΒ Θήβας  Ταξίαρχο Καμπουρη Γεώργιο.
ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του