ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝΔΙΑ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"


kommantos
Σε δήλωση του στο ΑΠΕ, από τη Μεγάλη Βρετανία όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σχολίασε για την επιχείρηση της Αστυνομίας:
«Θα ήθελα να εκφράσω στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και στην ηγεσία του τις θερμότερες ευχαριστίες μου. Μέσα από μία επιχείρηση που διαρκεί πάνω από 15 ημέρες, οι Έλληνες αστυνομικοί, μακριά από τα σπίτια τους, συνεχίζουν να μάχονται για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
»Θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον κ. Αβραμόπουλο, διότι μετά από παράκλησή μου μας παραχώρησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις θερμικές κάμερες, τις οποίες χρειαζόμασταν για την τεράστια αυτή επιχείρηση, όπως και στον Υπουργό Ναυτιλίας, τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, διότι το Λιμενικό Σώμα μας έστειλε ένα μικρό τμήμα των ειδικών του δυνάμεων για να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνομία σε αυτή την τεράστια επιχείρηση».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του