Στη Λάρισα την Τρίτη ο ΥΦΕΘΑ Αθ. Δαβάκης


Στη Λάρισα την Τρίτη ο ΥΦΕΘΑ Αθ. ΔαβάκηςΤο Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς θα επισκεφθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 και ώρα 10:30 π.μ, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ) .
Στη συνέχεια, ο κος Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Αρχηγείου και των Μονάδων του.
Κατά διάρκεια της επισκέψεως του στη 1η ΣΤΡΑΤΙΑ και στο ΑΤΑ ο κος Υφυπουργός θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του