Η Γεννηματά ξαφνικά στο Μαξίμου - Θέμα τα ΕΑΣ και η τύχη τους



Στο Μαξιμου βρέθηκε το βράδυ η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά, χωρίς να ανακοινωθεί η συνάντησή της.

Η κυρία Γεννηματά παρέμεινε στο Μαξίμου περίπου μια ώρα και αν και δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαρροή για το αντικείμενο της συζήτησης που είχε είναι βέβαιο ότι αυτό θα είχε να κάνει με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, τα οποία ανήκουν στην αρμοδιότητά της.

Η λύση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για έλευση “ιδιωτικής εταιρείας συμβούλων” οι οποίοι και θα κάνουν προτάσεις για την αναδιάρθρωση της εταιρείας με στόχο την ιδιωτικοποίησή της δέχεται κριτική. Κι αυτό γιατί η πρακτική των ξένων ιδιωτών συμβούλων έχει αποδειχτεί στο όχι μακρυνο παρελθόν αποτυχημένη.

Τα ΕΑΣ εξάλλου έχουν μια προοπτική αν προχωρήσουν οι συμφωνίες με την αμερικανική εταιρεία ATK. Εκτός αν ισχύουν τα σενάρια που θέλουν τους αμερικανούς να επανέρχονται στην πρότασή τους για αγορά των ΕΑΣ. Πρόταση που είχαν κάνει για κάποια από τα εργοστάσια την εποχή που υπουργός ήταν ο Πάνος Μπεγλίτης. 
Tags: ΕΑΣ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,ΔΕΛΤΙΟ,

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του