Σοκ στη Χαλκίδα: 14χρονη καταγγέλλει 33χρονο για βιασμό


Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η καταγγελία μίας 14χρονης, η οποία, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 33χρονο. 
Σύμφωνα με την καταγγελία όλα συνέβησαν στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε η ανήλικη με τον 33χρονο. 
Χθες το απόγευμα η 14χρονη, συνοδευόμενη από την μητέρα της, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι ο 33χρονος την οδήγησε σε χώρο ιδιοκτησίας του στη Χαλκίδα, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, ασέλγησε σε βάρος της.
Όπως αναφέρει το lamiareport, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας συνέλαβαν τον 33χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.
Από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, τόσο της 14χρονης, όσο και του φερόμενου ως δράστη 33χρονου.
Στο πλαίσιο της έρευνας της αστυνομίας εξετάζονται τα στοιχεία της καταγγελίας και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του