Έξω οι φίρμες από το ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές εκλογές


Ποιους σκεφτεται να υποδείξει το ΠΑΣΟΚ για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές;
Αν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές απέχουν
περίπου ένα χρόνο στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαΝ ήδη οι πρώτες συζητήσεις για τα πρόσωπα τα οποία θα στηριχθούν από το κόμμα σε Περιφέρειες και Δήμους.
Όπως μάλιστα γράφει ο Ελεύθερος Τύπος , το ΠΑΣΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί σε 30ρηδες υποψήφιους έτσι ώστε να δώσει την εικόνα της ανανέωσης.
Το ερώτημα είναι πώς νε τόσο μεγάλη δημοσκοπίκή πτώση θα εντοπίσει αυτά τα πρόσωπα που θα αποδεχθούν το μεγάλο ρίσκο να εκπροσωπήσουν το ΠΑΣΟΚ. (parapolitika)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του