ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΣΤΑΔΙΟΥ – ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


poeota
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση, σήμερα, 24ωρης απεργίας, για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδίοικηση.
Το βράδυ, αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει τα δεδομένα, που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρα.
Οι εργαζόμενοι στους δήμους διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κινητικότητας να βγουν σε διαθεσιμότητα χιλιάδες υπάλληλοι και να μετακινηθούν 4.000 δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛ.ΑΣ.
Επικεφαλής της πορείας είναι δημοτικοί αστυνομικοί με τις μηχανές τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του