ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ


elikoptero-astynomias
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην περιοχή πάνω από τον ποταμό Αχέροντα πετάνε εδώ και λίγη ώρα ελικόπτερα γεγονός που σημαίνει ότι οι έρευνες πλέον γίνονται και από αέρος. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr τα ελικόπτερα χτενίζουν όλη την περιοχή από το Καναλάκι έως την Γλυκή ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δραπέτες κινούνται πεζοί.
Από νωρίς το πρωί αυτοκίνητα των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας καταφθάνουν στην Γλυκή. Μάλιστα δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασαν και μέσα από την Πρέβεζα ενώ και στο Καναλάκι υπήρχε το πρωί μεγάλη κινητικότητα.
Οι κακοποιοί θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία για το λόγο αυτό η αστυνομική διεύθυνση Ηπείρου βρίσκεται σε συναγερμό. Πάνοπλοι αστυνομικοί με το χέρι στην σκανδάλη ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή στον Αχέροντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του