ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ - ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ



el.as1Απογοητευμένη είναι η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομικής για το μηδαμινό αποτέλεσμα του Σαββατοκύριακου αναφορικά με τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών.
Μολονότι η επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν γιγαντιαία, παρά ταύρα δεν εντοπίστηκε κανένα καινούριο στοιχείο. Ούτε ίχνος...Λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε...
Πλέον οι πιθανότητες να έχουν περάσει στην Αλβανία αυξάνονται ώρα με την ώρα.
«Υπάρχουν 500 περάσματα στα σύνορα από τη Σαγιάδα μέχρι την Κακαβιά και πυκνή βλάστηση και δεν μπορούμε αντικειμενικά να τα ελέγξουμε όλα», έλεγε στην εφημερίδα «Εθνος» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που δεν έκρυβε την απογοήτευσή του, εκτιμώντας ότι αν ξέφυγαν από την περιοχή της Λάκκας οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ήδη στην Αλβανία.
Το φιάσκο, όπως εξελίσσεται, με τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες έχει κάνει έξω φρενών την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ!
Και το πιο εκνευριστικό είναι  το γεγονός ότι ξέφυγαν από την Αιτωλοακαρνανία και πέρασαν στην Ηπειρο, ώστε να φτάσουν μια ανάσα από τα αλβανικά σύνορα, ανοίγοντας τον δρόμο της διαφυγής τους στην Αλβανία.

«Δεν έπρεπε να περάσουν στην Ηπειρο», λένε και οι εντολές ήταν σαφείς!
 Τα αποτελέσματα δείχνουν άλλα...Μιλάμε για μια αντικειμενικά μεγάλη επιχειρησιακή αποτυχία, αφού  όχι μόνο πέρασαν στην Ηπειρο, αλλά την ίδια ώρα κάποιοι επέμεναν λανθασμένα ότι τους είχαν αποκλείσει στην Αιτωλοακαρνανία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο! Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ανάλογη έγκαιρη δυνατή κινητοποίηση στην Ηπειρο.
Η γιγάντια επιχείρηση πάντως συνεχίζεται στην Ηπειρο και τη συντονίζουν ο επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης και ο επιθεωρητής Ηπείρου ταξίαρχος Κώστας Τρομπούκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του