MAKELEIO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΑΤΕ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ... ΝΕΚΡΟΥΣ!


sallas
Το έγγραφο που δημοσιεύει αποκλειστικά το Makeleio.gr, απευθύνεται σε δανειολήπτρια που έχει ενταχθεί στο νόμο Κατσέλη, έχει γίνει η δίκη στο ειρηνοδικείο και περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση.
Είναι έγγραφο... πρωτοεμφανιζόμενο και φέρει την υπογραφή ειδικού διαχειριστή, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, δεν καταδέχεται ούτε καν να απαντήσει στα τηλέφωνα των έντρομων δανειοληπτών.
Ας δούμε, όμως, τι λέει με απλά λόγια το έγγραφο αυτό. Ότι η οφειλή της συγκεκριμένης δανειολήπτριας (έχουμε στη διάθεσή μας τη πλήρη στοιχεία της), όπως και χιλιάδων άλλων σαν κι αυτήν, εξακολουθεί να εκτοκίζεται με τόκους υπερημερίας, κάτι που σαφώς απαγορεύεται από το νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Αλλά η Αγροτική Τράπεζα του κυρίου Σάλλα, δεν σταματά εκεί. Στη συνέχεια του εγγράφου αναφέρονται ονομαστικά οι εισπρακτικές εταιρείες(!) που θα ξεκινήσουν τον ανελέητο κυνήγι των απελπισμένων δανειοληπτών. Ανάμεσά τους μια συγκεκριμένη για την οποία έχει υπάρξει στο παρελθόν καταιγισμός καταγγελιών για εκβιασμούς και τρομοκρατία.
Και τώρα, το κερασάκι. Το ίδιο ακριβώς έγγραφο έστειλε η τράπεζα και στον πρώην συζυγό της, ο οποίος επίσης είχε ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη. Το πρωτότυπο δεν είναι αυτό. Είναι το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εδώ και καιρό... μακαρίτης!
Δείτε το και φρίξτε:
ΑΤΕ copy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του