NEA ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ - ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



EKAM KOLATις τελευταίες μέρες η ΕΛ.ΑΣ πάνω από 700 αστυνομικοί από ομάδες της ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και Ειδικές Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν να εντοπίσουν τους δράστες χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Όσο περνάει η ώρα τα πράγματα γίνονται ολοένα πιο δύσκολα. H αισιοδοξία στην Ελληνική Αστυνομία είναι πολύ συγκρατημένη.
Πληροφορίες αναφέρουν για συντονισμένη επιχείρηση στο κάτω Ζάλογγο Ιωαννίνων, κοντά στην επαρχιακή οδό Βροσίνας Παραμυθιάς, στα όρια του νομού Ιωαννίνων με την Θεσπρωτία.Παράλληλα δεν εγκαταλείπεται η έρευνα στην ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς.
Ή λοιπόν οι δύο ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν ή βρίσκονται κρυμμένοι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Η συνοριακή γραμμή πραγματικά έχει μετατραπεί σε φρούριο με πάνοπλους αστυνομικούς και δυνάμεις των ΕΚΑΜ να έχουν κλείσει κάθε πιθανό πέρασμα.
Οι έρευνες έχουν εισέλθει πλέον σε κρίσιμο σημείο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες όλος ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας να αλλάξει κατεύθυνση.
Πρίν από λίγη ώρα,ξεκίνησε μια ακόμα ευρεία σύσκεψη των στελεχών της ΕΛΑΣ στο αστυνομικό μέγαρο στην Ηγουμενίτσα,παρουσία του Δημήτρη Τσακνάκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασης και θα σχεδιαστούν οι επόμενες κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του