OI OΡOI KAI OI ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ...

Προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του Ιουλίου είναι να έχει ψηφιστεί, ως τις 19 Ιουλίου, από την ελληνική Βουλή το πολυνομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί την Τρίτη και το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει...
ρυθμίσεις για τη φορολογική διοίκηση, την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού, τις ιδιωτικοποιήσεις, μέτρα για την υγεία και ρυθμίσεις για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από τις Βρυξέλλες.
Όσον αφορά στις προαπαιτούμενες δράσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, είναι τέσσερις, σύμφωνα με τον υπουργό.
Ειδικότερα, πρόκειται για την αναδιάρθρωση της ΕΛΒΟ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της ΛΑΡΚΟ, την καταβολή των οφειλόμενων του ευρύτερου δημοσίου τομέα προς την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, την υπαγωγή 12.500 δημοσίων υπαλλήλων στο πρόγραμμα κινητικότητας και την έγκριση του κώδικα των δικηγόρων.
Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι οι εκταμιεύσεις των δόσεων προς την Ελλάδα θα συνεχιστούν κανονικά τους επόμενους μήνες σύμφωνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup. Όπως δήλωσε, η εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων, ύψους 6,8 δισ. ευρώ, θα καταβληθεί τμηματικά.
Πηγή : ΑΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του