Ο Καρχιμάκης θέλει να κλείσει φυλακή το μισό ΠΑΣΟΚ! Ζητά έλεγχο για τα εμβάσματα 300 δις που έφυγαν στο εξωτερικό!



Δείτε την ανακοίνωση του:

Η κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ ….δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασματων 300δις ευρω του εξωτερικού .
Η κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ ,δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασματων 300δις ευρω που διοχετευθηκαν στο εξωτερικό ,τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν έχουν ελεγχθεί αν φορολογηθηκαν…
Καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος ,των αφορολογητων κεφαλαίων ,στην διακίνηση των οποίων το υπουργείο οικονομικών ,δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαιμαξης  που διενεργεί για τα  μόνιμα  θυμάτα  της  κρίσης ,απομυζωντας τα λίγα εισοδήματα απο τους πολλούς .
Η είσπραξη του πακτωλου των χρημάτων που θα προέλθουν απο τους γρήγορους ελέγχους θα δημιουργήσουν το ανάχωμα στην αφαιμαξη  των θυμάτων των φτωχών των αδύναμων και των πραγματικά παραγωγικών ανθρώπων.
Αυτό που χρειάζεται ειναι η πολιτική βούληση και ειδικά εδώ και τώρα .
Για να μην διαπερναται στην ψυχή και την συνείδηση  κυριως των ανθρώπων που δοκιμάζονται ,ότι προστατεύονται με φορολογικη ασυλία οι μεγάλοσχημονες και όλοι εκείνη που βλέπουν την κρίση ευκαιρία για να πλουτίσουν ακόμα ποιο πολύ σε βάρος των πολλών .

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν που και αυτό δοκιμάζεται πολιτικά ειναι αποφασισμένο να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία να ξεκαθαριστει με ταχύτητα και επ ωφέλεια  των πολλών αυτή  η χρόνια εκκρεμότητα ….
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του