Το ψέμα του Κάντα στον ανακριτή



kantas 1Ο προφυλακισμένος , ήδη, μεγαλομιζαδορος Αντώνης Καντας όταν τελείωσε η τετραήμερη απολογία του , είπε σε συνήγορο του : «τα είπα όλα και ξαλάφρωσα».
Πριν αρχίσει τη μαραθώνια απολογία του ο Κάντας συζήτησε με πολύ δικούς του ανθρώπους , οι οποίοι του συνέστησαν να τα πει όλα και να είναι απόλυτα ειλικρινής, γιατί είχε παρελθόν ψεύδους. Στην πρώτη του επαφή με τον ανακριτή ο Κάντας είχε πει ψέματα για τις 500.000ευρω που είχαν βρεθεί σε λογαριασμό του .
Eίχε ισχυριστεί ότι τα χρήματα προήρχοντο από πώληση πινάκων που είχε στη συλλογή του και παρουσίασε τότε έγγραφα της γκαλερί για τη δήθεν αγοροπωλησία. Με την πίεση του ανακριτή ο γκαλερίστας ομολόγησε ότι η πράξη ήταν εικονική και ο Κάντας έμεινε εκτεθειμένος.
«Πρόσεξε, του συνέστησαν οι δικοί του άνθρωποι, αν δεν είσαι απόλυτα ειλικρινής δεν πρόκειται να κερδίσεις το ευεργέτημα του νομου. Θα καταδικαστείς σε πολλά ισόβια και θα πεθάνεις στη φυλακή. Μην ξεχνάς ότι είσαι 73 χρονών»
Έτσι αποφάσισε ο Κάντας να τα πει όλα και να δώσει τους πάντες.
Λεπτομέρεια: από τους λογαριασμός με τις μίζες δεν είχε κάνει ποτέ ανάληψη και άφηνε μέσα και τους τόκους , οι οποίοι μερικές φορές έφταναν τις 500.000 ευρω το χρόνο .
Μας είπαν ότι καθοριστικό ρόλο να πει ο Κάντας όλη την αλήθεια έπαιξε και ο δικηγόρος του κ Γιαννης Μαντζουράνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του