Έκρηξη - μυστήριο μία ανάσα από την έδρα των ΜΑΤ


EKRIKSI MISTIRIOΈκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περίμετρο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.
Ο ισχυρός κρότος από την έκρηξη προκάλεσε έντονη αναστάτωση στην περιοχή, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ερεύνησαν ενδελεχώς το χώρο.
Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχουν εντοπίσει κάποιο ίχνος που να παραπέμπει σε έκρηξη.
Στις έρευνες συμμετείχαν άντρες της Ασφάλειας και του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι "χτένισαν" σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο που γειτνιάζει στο κτίριο της αστυνομίας.
Οι περισσότερες μαρτυρίες των περιοίκων προσδιορίζουν το σημείο της έκρηξης στην πρασιά του κτιρίου που στεγάζονται τα ΜΑΤ.
Τρεις αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι "η έκρηξη συνοδευόταν από λάμψη που φώτισε την πρασιά" δήλωσε στο thestival.gr άντρας των ΜΑΤ, ο οποίος εκείνη την ώρα φρουρούσε το αστυνομικό κτίριο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του