Άγριο ξύλο σε πολυκατοικία για τα κοινόχρηστα



koinaosidoioadaΤο απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το Σαββατοκύριακο σε πολυκατοικία της Χαλκίδας. Όπως γράφει το eviazoom, το πετρέλαιο είχε τελειώσει και προχθές πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση με θέμα την εξόφληση των κοινοχρήστων, καθώς από το αποθεματικό της πολυκατοικίας έλειπαν 950 ευρώ.
Όλοι οι ένοικοι έδωσαν το "παρών" εκτός από μια οικογένεια στον 3ο όροφο, η οποία έχει οφειλές από τον Ιανουάριο του 2013.
Σήμερα, ο διαχειριστής τους επισκέφθηκε στο διαμέρισμά τους και ζήτησε να του αποδοθούν τα οφειλόμενα κοινόχρηστα (250 ευρώ).
Ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας αρνήθηκε να πληρώσει οποιοδήποτε ποσό και στην συνέχεια αντέδρασε βίαια στις πιέσεις του διαχειριστή, βρίζοντας τον και χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Από τις φωνές ξεσηκώθηκε όλη η πολυκατοικία. Οι υπόλοιποι ένοικοι μπήκαν στη μέση και γλίτωσαν τον 60χρονο διαχειριστή που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ελαφρά τραύματα.
Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του