«Βροχή» τα παράπονα στο Μαξίμου από βουλευτές της ΝΔ για Στουρνάρα-Άδωνι

MLK«Κοχλάζει» η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ύστερα από τις εξωφρενικά προκλητικές δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα και του Άδωνι Γεωργιάδη, για το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο Γιάννης Στουρνάρας με τις... θερμαινόμενες πισίνες των πλουσίων και ο Άδωνις Γεωργιάδης με την εκτίμηση πώς «όσοι ζητούν μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης ευνοούν το λαθρεμπόριο» προκάλεσαν έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο και δέχτηκε τις σφοδρές αντιδράσεις και πολιτικών στελεχών του κόμματος.
Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι προ ημερών 41 βουλευτές της ΝΔ επέμειναν στην ανάγκη μείωσης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο ενώ αντίστοιχη άποψη έχει και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.
«Είναι δυνατόν το ένα τρίτο της κοινοβουλευτικής ομάδας, ίσως και περισσότεροι αφού αρκετοί που συμφωνούν δεν υπέγραψαν, να χαρακτηρίζονται ως ευνοϊκά διακείμενοι προς τους λαθρεμπόρους;» σημείωνε με οργή κορυφαίο κοινοβουλευτικό στέλεχος της Ν.Δ., σύμφωνα με το newsbomb.gr, εκτιμώντας ότι αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση θα συρθεί σε κάποια λύση. «Και, πάντως, όταν η κοινωνία δοκιμάζεται και όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα δύσκολο πρόβλημα, το να προκαλείς όχι μόνον δεν βοηθά αλλά κάνει τα πράγματα χειρότερα» σημείωνε το ίδιο στέλεχος, προτείνοντας να μπει... χαλινάρι στα υπέρ το δέον μνημονιακά στελέχη της κυβέρνησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του