"ΠΥΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Μέχρι και ο Σ.Μάνος τα "χώνει" στο Γ. Στουρνάρα





Το ότι φτάσαμε στο σημείο ο φιλελεύθερος Στέφανος Μάνος να τα «χώνει» στον Γ. Στουρνάρα και σε όσους στηρίζουν τις αποφάσεις τους, όπως αυτή για το φόρο στον πετρέλαιο θέρμανσης, είναι σίγουρα ανησυχητικό στοιχείο είναι για το που μας έχουν οδηγήσει και που πάμε.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας και πρώην πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος αναφορικά με την θέση του Γιάννη Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης την οποία στηρίζει ο κ. Γεωργιάδης, έκανε λόγο για «μαύρη κηλίδα».
Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Μάνος σχολίασε την ταύτιση Γεωργιάδη με την θέση του υπουργού Οικονομικών για το πετρέλαιο θέρμανσης λέγοντας: «Μαύρη κηλίδα του κ. Γεωργιάδη η ταύτιση του με τον κ. Στουρνάρα στο πετρέλαιο θέρμανσης. Η χαρά των λαθρεμπόρων!», ενώ επανήλθε και με ένα άλλο tweet στο οποίο έγραφε: «Πως ο άνθρωπος της πιάτσας έχασε το δρόμο του με τις θεωρίες ενός καθηγητή!».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας του απάντησε σε χαμηλούς τόνους γράφοντας: «Δηλαδή εσείς κύριε Υπουργέ είστε υπέρ της άρσεως του μέτρου και της επαναφοράς μας στο παλαιό καθεστώς ασυδοσίας; Χρόνια Πολλά».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του