ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ποια φράση απείλησαν τον Α. Κάντα



kantasΤην Παρασκευή το μεσημέρι έγινε απειλιτικό τηλεφώνημα για τον προφυλακισμένο ήδη αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών επί υπουργειας Άκη και Γιάννου, Α. Κάντα.
Ο άγνωστος που τηλεφώνησε είπε, κατά πληροφορίες, "πέστε στον Κάντα Χριστός Ανέστη". Από εκείνη την ώρα κινητοποίηθηκε η Διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού και άλλαξε πτέρυγα στον Κάντα. Τον μετέφερε στις γυναικείες φυλακές, εκεί που κρατούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παππάς και Λαγός καθώς και ο Αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος ενώ τοποθέτησαν και ειδικό φύλακα για να φρουρεί τον Κάντα.
Την ώρα που έγινε η μεταφορά του Κάντα στις γυναικείες φυλακές, ο πρώην διευθυντής των εξοπλισμών συζητούσε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Από το περιβάλλον του πρώην υπουργού ελέχθη ότι η ολιγόλεπτη κουβέντα τους ήταν φιλική.
Μετά το τηλεφώνημα το οποίο θεωρήθηκε απειλητική προειδοποίηση, συνήγοροι των κατηγορουμένων για μίζες στους εξοπλισμούς έλεγαν ότι μπορεί να προέρχεται από ρωσική πλευρά η οποία ανησυχεί για τις μίζες που δώσανε για τα ρωσικά οπλικά συστήματα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του