Σάλος σε νοσοκομείο της Αχαϊας: Η εργαζόμενη, η κυρία και το cyber sex


CUBER12Είναι «ώριμη», εντυπωσιακή, ιδιαίτερα θηλυκή, έχει κάνει γάμο, φαίνεται όμως πως τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αλλάξει σεξουαλική προτίμηση! Και από τους άνδρες κατέληξε... στις γυναίκες!
Είναι όμως απρόσεκτη καθώς... ανοίγεται στο διαδίκτυο και κάποιες φορές «πέφτει» και σε γνωστές κυρίες! Όπως αναφέρει το dete.gr, μία εξ αυτών την κατέγραψε και οι διάλογοι που ακολούθησαν είναι εξαιρετικά «καυτοί»! Η εργαζόμενη στην καρδιολογική κλινική Νοσοκομείου της ευρύτερης περιοχής δεν διστάζει να μιλήσει «βρώμικα» και να κάνει cyber σεξ με την συνομιλήτριά της.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο διάλογος έγινε... μέσα από το Νοσοκομείο και μάλιστα οι δύο συμμετέχουσες έβλεπαν ένα ερωτικό λεσβιακό βιντεάκι για να «φτιάχνουν» τη διάθεσή τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του