Για απιστία και κατάχρηση κατά του Δημοσίου ο Ι. Σμπώκος


sbokos123Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Ι. Σμπώκος μετά την καταδίκη του για το σκάνδαλο με τις μίζες, απολογήθηκε για δύο ακόμα κατηγορίες με τη μία μάλιστα, να προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, ο Σμπώκος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απιστίας και της κατάχρησης κατά του Δημοσίου. Για το αδίκημα της απιστίας, πηγές λένε ότι υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ ενώ για τη δεύτερη κατηγορία, αφορά τον νόμο 1508/50, ο οποίος προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης εάν φυσικά ο Ι. Σμπώκος κριθεί ένοχος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του