Θ. Πλεύρης: Ζητούσε νεκρούς μετανάστες στη φύλαξη των συνόρων

Θ. Πλεύρης: Ζητούσε νεκρούς μετανάστες στη φύλαξη των συνόρων
Με τέτοιο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή συμβάλλει στη μεταρρύθμιση της Υγείας;
Όπως και ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έτσι και ο στενός του συνεργάτης, κ. Θάνος Πλεύρης, θα προτιμούσε να μείνουν ξεχασμένες στο παρελθόν ακραίες δηλώσεις του, που έκανε δημόσια την εποχή που ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ, ακολουθώντας τους Γεωργιάδη-Βορίδη.
Σε εκδήλωση εθνικιστικού περιοδικού το 2011, ο κ. Πλεύρης εκφράζει ξεκάθαρα τουλάχιστον ακροδεξιές απόψεις, όπως η «προστασία του αίματος» ως «μοναδικός τρόπος για να σωθεί η ελληνική κοινωνία». Λίγο αργότερα, το ρατσιστικό κρεσέντο του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν συμβούλου του υπουργού Υγείας, κορυφώνεται.
Μιλώντας για το πώς μπορεί να λυθεί το μεταναστευτικό ζήτημα, ο κ. Πλεύρης προτείνει ούτε λίγο ούτε πολύ να εκτελούνται όσοι άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν παράνομα από τα ελληνικά σύνορα. «Φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται, εάν δεν υπάρχουν απώλειες. Και για να γίνω κατανοητός, εάν δεν υπάρχουν νεκροί, η φύλαξη των συνόρων θέλει νεκρούς», λέει συγκεκριμένα ο κ. Θάνος Πλεύρης.

Συνεχίζει δε το συλλογισμό του, κάνοντας μία ακόμα πρόταση για το πώς δεν θα έρχονται μετανάστες στην Ελλάδα. «Συνεπώς, όταν βρίσκεσαι εδώ πέρα όχι κοινωνική παροχή θα έχεις, δεν θα μπορείς να φας, δεν θα μπορείς να πιεις, δεν θα μπορείς να πας σε νοσοκομείο και θα λες στους άλλους στο Πακιστάν, εδώ πέρα περνάμε χειρότερα από ό,τι στο Πακιστάν» και προσθέτει πως η κόλαση που ζουν στη χώρα καταγωγή τους θα φαντάζει παράδεισος σε σχέση με αυτό που θα ζουν εδώ.
Ο κ. Θάνος Πλεύρης φαίνεται πως τιμά την οικογενειακή του ακροδεξιά παράδοση, εντύπωση προκαλεί όμως πώς ο υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης, έχει ως σύμβουλό του στα κρίσιμα ζητήματα της δημόσιας υγείας κάποιον που δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή και φαίνεται να αγνοεί τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.


Read more: http://www.newsbomb.g

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του