Ο Σταϊκούρας ξεσκεπάζει την απάτη Στουρνάρα με τον φόρο στο πετρέλαιο: 584 εκ. Ευρώ οι απώλειες για το δημόσιο…



στουρναρας καθαρμα…αμύθητα κέρδη για τους λαθρέμπορους!

Αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και 3 χρόνια, αποτυπώνεται πλέον με επίσημα στοιχεία στην έκθεση του ΓΛΚ του κράτους (Σταϊκούρας), αποκαλύπτοντας τον βρώμικο ρόλο Στουρνάρα στην διαδικασία αποδόμησης της Ελληνικής οικονομίας.

Η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, όχι μόνον δεν δημιούργησε έσοδα για το κράτος, αντίθετα επέφερε ένα ασύλληπτο χτύπημα στην οικονομία στερώντας 584 εκατομμύρια Ευρώ από τα δημόσια ταμεία!

Την ίδια στιγμή, το λαθρεμπόριο πετρελαίου έχει πολλαπλασιάσει τα έσοδα του αφού το ναυτιλιακό πετρέλαιο παραμένει φθηνό, ενώ τόσο το πετρέλαιο κίνησης όσο και το πετρέλαιο θέρμανσης έχουν μετατραπεί σε ριγκ ανομίας όπως αποκαλύπτει και ο Γιώργος Σούρλας.

Και όμως, ο κύριος Στουρνάρας αιτιολογούσε αυτό το μνημείο αίσχους με ναζιστικά επιχειρήματα συλλογικής ευθύνης, όπως αυτό με τις πισίνες. Αντί να απολογηθεί γι’ αυτή την ενέργεια που δεν θα την έκανε ούτε πρωτοετής φοιτητής …Θεολογίας!

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε, αλλά θα συνεχίζουμε όσο τα διεφθαρμένα ΜΜ”Ε” κρύβουν τα εγκλήματα Στουρνάρα. Από τον συνεταιρισμό με τον διεγραμμένο ξάδερφο του Παπακωνσταντίνου, από τις στενές σχέσεις με τον διεφθαρμένο Παπαντωνίου, από τις μπίζνες της γυναίκας του με το δημόσιο κλπ κλπ.

Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή ο Στουρνάρας θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα πρέπει να αποδείξει ότι όσα έκανε ήταν προϊόν οικονομικού αναλφαβητισμού και όχι εγκληματικής δραστηριότητας. Αυτό ούτε ο σύντροφος Τσακαλώτος θα μπορέσει να αποτρέψει, ούτε το παρακράτος του “φίλου της Χρυσής Αυγής” Προβόπουλου.Αναρτήθηκε από τον/την olympiada 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του