ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ 1,7 ΕΚΑΤ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ!


Τις «αντοχές» του θα δοκιμάσει το σύστημα τις επόμενες ημέρες, καθώς για να δεχθεί εμπρόθεσμα όλες τις δηλώσεις εισοδήματοςφυσικών προσώπων θα πρέπει να υποβληθούν περίπου 1.700.000 δηλώσεις μέχρι την Πέμπτη (425.000 ανά ημέρα)!..
Σε αυτό το νούμερο πρέπει να προστεθούν και άλλες 160.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, αφού μέχρι την Κυριακή είχαν υποβληθεί μόλις 80.000 δηλώσεις από τις 240.000 που είναι περίπου το σύνολο των δηλώσεων που αναμένει η Γ.Γ.Δ.Ε..
Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας η υποβολή εμπροθέσμως του συνόλου των δηλώσεων, είναι γεγονός που φαντάζει σχεδόν αδύνατο να συμβεί.
Ο κλάδος των λογιστών - φοροτεχνικών ζητά από το υπουργείο Οικονομικών παράταση καθώς είναι αδύνατον να βγει αυτός ο όγκος δουλειάς μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια.
Ενδεικτικό της προσπάθειας του κλάδου είναι ότι κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου (25-26 Ιουνίου), υποβλήθηκαν πάνω από 126.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, ενώ την Παρασκευή 24 Ιουνίου είχαν υποβληθεί 137.833 δηλώσεις. Δεν αποκλείεται πάντως τις επόμενες ημέρες το υπουργείο να προχωρήσει σε άτυπη παράταση τόσο του χρόνου υποβολής των δηλώσεων φυσικών προσώπων όσο και αυτών για τις επιχειρήσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του