ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 2011 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ...


«Κατά πάσα πιθανότητα θα είχε κερδίσει και θα είχε επικρατήσει το ''ναι'' υπέρ ενός προγράμματος προσαρμογής...
που θα εγγυούταν και την πορεία μας στο ευρώ.Ο Έλληνας θα είχε αισθανθεί ότι είναι δικό του πρόγραμμα και θα είχαν προχωρήσει οι μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχετικά με το δημοψήφισμα που είχε προτείνει ο ίδιος το 2011.
Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «το θετικό από το Brexit είναι ότι έχει ξεκινήσει κίνημα πολιτών υπέρ της Ευρώπης και αν το κίνημα ενισχυθεί και οι προοδευτικές δυνάμεις δώσουν χώρο, αυτό μπορεί να αλλάξει τους συσχετισμούς στην ΕΕ και τις ηγεσίες της» και συνέχισε λέγοντας για την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, να διενεργήσει δημοψήφισμα ότι «κανένα δημοψήφισμα δεν είναι πανάκεια, αλλά πρέπει να αξιοποιείται».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του