Ανοικτή επιστολή από τον Δημοτικό Σύμβουλο Θήβας Γρηγόρη Παπαβασιλείου Από exeisminima -





 Γιατί το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων πρέπει να γίνει στη Λιβαδειά.


Ανοικτή επιστολή στους Δημότες του Δήμου Θηβαίων και στους Βοιωτούς πολίτες, του Δημοτικού Συμβούλου Θηβαίων Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Σας γνωρίζω την πρόταση μου στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων και τους λόγους γιατί το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών πρέπει να γίνει στη Λιβαδειά και όχι στη Θήβα.

Είναι ένα θέμα κοινωνικό που αφορά όλη τη Βοιωτία, με κριτήριο την καλύτερη διαβίωση των Μεταναστών και θέλω να πιστεύω ότι βρίσκει σύμφωνη τη Δημοτική Αρχή Λιβαδειάς και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της περιοχής.Υπάρχουν άδεια εργοστασιακά κτίρια έξω από τη Λιβαδειά, σε θέσεις που δεν εμποδίζουν την ομαλή κοινωνική ζωή των πολιτών σε αντίθεση με τη Θήβα που είναι γεμάτη από μετανάστες που κατοικούν μέσα στην πόλη. Αν σε αυτούς προστεθούν και αλλοι θα δημιουργηθούν πιθανότατα πολλά προβλήματα και ειδικά στην περιοχή του Πυριού που υπάρχει και οικισμός ΡΟΜΑ.

Η Λιβαδειά διαθέτει καλύτερη Νοσοκομειακή περίθαλψη, μιας και το Νοσοκομείο της έχει περισσότερες δυνατότητες και ιατρικό προσωπικό με το Νοσοκομείο της Θήβας.

Η Θήβα ήδη διαθέτει ήδη κέντρο φιλοξενίας στα σύνορά της με το Δήμο Χαλκιδέων στην περιοχή της Ριτσώνας.

Οι υπηρεσίες της Λιβαδειάς είναι περισσσότερες, ενισχυμένες και επανδρωμένες, ενώ αυτές της Θήβας συνεχώς υποβαθμίζονται.

Το τμήμα Ασφαλείας της Λιβαδειάς είναι περισσότερο επανδρωμένο από το αντίστοιχο της Θήβας.

Τα στρατόπεδα που θα προσφέρουν τς υπηρεσίες τους, δεν απέχουν πολύ από τη Λιβαδειά και μπορεί το προσωπικό να αποσπαστεί στο Κέντρο Φιλοξενίας της Λιβαδειάς.

Στη Θήβα γίνεται μια πολύ σημαντική προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, τουριστικής ανάπτυξης και επισκεψιμότητας της, λόγω του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου. Η τελευταία ίσως ευκαιρία μας που πρέπει όλοι μαζί να προστάτεψουμε και να διαφυλάξουμε.

Σχετικά με την τοποθέτηση του κ.Χαλβατζή προς το πρόσωπό μου είλικρινά λυπάμαι και ξαφνιάστηκα. Τον κ. Χαλβατζή τον εκτιμώ και έδωσα μάχη με άλλους συμπολίτες μας, τον επιλέξαμε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας ώστε να δώσουμε άλλη ώθηση και προοπτική στον πολίτη της Θήβας.

Η λειτουργία του συνδυασμού στηριζόταν τόσο στην πολυφωνία όσο και στις δημοκρατικές διαδικασίες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και των Θηβαίων δημοτών. Δεν ξέρω ποιοί είναι οι λόγοι που ο κ. Χαλβατζής επιλέγει να δυσφημεί τόσο το πρόσωπό μου όσο και τη Θήβα, σήμερα που όλοι οι φορείς προσπαθούν να την αναδείξουν πολιτιστικά και τουριστικά, ζητώντας συγγνώμη από τη Δήμαρχο Λεβαδέων.

Για μένα παραμένει προτεραιότητα μου να υπηρετώ τα συμφέροντα του Δήμου Θηβαίων και των συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Γρηγόρης Παπαβασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του