ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ Κλαίνε οι Ελληνες στους φούρνους της Εφορίας 3 εκατομμύρια δεν έχουν υποβάλλει δήλωσ






Θρήνος εκατομμυρίων Ελλήνων φορολογουμένων λίγο πριν τους Φούρνους του Φορολογικού Αουσβιτς.

Καθώς ο Ευρωπαίος μέθυσος Σουλτάνος του Πελατειακού οικοδομήματος της Ε.Ε. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, επισκέπτεται τη χώρα μας οι Ελληνες πολίτες καλημερίζουν δειλά-δειλά τον πορτιέρη της Εφορίας.

7 χρόνια τώρα πεταμένα λεφτά σε ένα κράτος διεφθαρμένο που αντιστέκεται στις μεταρρυθμίσεις, στην αξιολόγηση, στην αξιοκρατία στις περικοπές των δημοσίων οργανισμών-φαντάσματα. Λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών λαιμητόμων έχουν υποβληθεί περί τα 3,3 εκατομμύρια δηλώσεις από ένα σύνολο 6,1 εκατομμυρίων.

Οι Ελληνες τρέμουν στην ιδέα των φορολογικών δηλώσεων και όπως αποδεκνύουν οι αριθμοί αναζητούν τρόπους να αποφύγουν το μαρτύριο ή να το σπρώξουν ως τα πάρα ένα. Το να υποβάλλεις φορολογική δήλωση στην Ελλάδα είναι μια πράξη αυτοχειρίας η οποία όμως θα μπορούσε να μετατραπεί σε παλλαική αντίσταση εάν η πλειοψηφία των Ελλήνων αποφάσιζε να μην υποβάλλει-ποτέ ξανά-φορολογική δήλωση.

Ολοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι κυβερνήσεις των μνημονίων δεν πέφτουν από την αντιπολίτευση ούτε καν από τις κάλπες. Ο μόνος τρόπος για να πέσει μια μνημονιακή κυβέρνηση είναι να σταματήσουν να πληρώνουν οι πολίτες-φορολογούμενοι. Να μην πιάνουν τον στόχο τους οι κυβερνώντες και να αναγκάζονται να παίρνουν ακόμη πιο σκληρά αλλά ατελέσφορα μέτρα και να πέφτουν μέσα στην χλεύη του κόσμου.

Κι ενώ οι πολίτες ετοιμάζονται για το φορολογικό Αουσβιτς Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν την πολυτέλεια να ασχολούνται με την Συνταγματική Αναθεώρηση και την αλλαγή του Εκλογικού Νόμου. Οχι ότι δεν πρέπει να προχωρήσουν και τα δύο αλλά στην παρούσα συγκυρία ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζουν σαν θεατές στο Κολοσσαίο της σφαγής των μυρίων Ελλήνων φορολογουμένων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του