ΔΕΝΔΙΑΣ : ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ 200 ΨΗΦΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ...


Βέβαιος πως η κυβέρνηση δεν θα συγκεντρώσει τις 200 ψήφους που απαιτούνται...
για την εφαρμογή των όποιων αλλαγών στον εκλογικό νόμο από τις επόμενες εκλογές, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Ν.Δ. συζητά για «πολύ περιορισμένα πράγματα, όπως είναι η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών».
Ανέφερε επιπλέον πως η Ν.Δ. θεωρεί «ένα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτής της κουβέντας, προσχηματικό. Πετάμε την μπάλα μακριά για να μη συζητάμε τα οικονομικά».
Για την Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως «το κύριο πρόβλημά μας δεν είναι το Σύνταγμα. Πρέπει να το συζητήσουμε, αλλά σε ένα επίπεδο ευρύτερης συναίνεσης και με τολμηρές αλλαγές που θα κάνουν το Σύνταγμα ένα μικρό κείμενο».
«Να έχει απλώς τις βασικές ρυθμίσεις και να αφήσει τον κοινό νομοθέτη να ρυθμίσει τα περαιτέρω. Εμείς προσπαθούμε να μετατρέψουμε το Σύνταγμα σε ρυθμιστή των πάντων, αλλά δεν είναι Σύνταγμα αυτό», συνέχισε ο κ. Δένδιας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του