ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΘΟ...



Σε δυο περιπτώσεις, στην Κάλυμνο και την Κάρπαθο, κινδύνευσε μέσα σε λίγη ώρα ...
η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών από «νταήδες» που αντιστάθηκαν στη σύλληψή τους για κατοχή ναρκωτικών και δεν δίστασαν να τους επιτεθούν χτυπώντας τους, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στην Κάλυμνο, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σταμάτησαν έναν 41χρονο Έλληνα για να τον ελέγξουν και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Όταν, όμως, προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες, ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά και χτύπησε τους αστυνομικούς, που ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον στείλουν στον εισαγγελέα κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση.

Με τις ίδιες κατηγορίες παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη και ένας 34χρονος Έλληνας που ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του τμήματος του νησιού και βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών, αλλά επιτέθηκε εναντίον τους κατά την διάρκεια της προσαγωγής του προσπαθώντας να το βάλει στα πόδια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του