«Ξεσκέπασε» παραδικαστικά κυκλώματα ο Νικολόπουλος – Πλαστογραφημένες αποφάσεις και πτυχία!


parff

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της δικαιοσύνης ήταν ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, στην μεταμεσονύκτια εκπομπή, που παρουσίασε στο «kontra channel» φέρνοντας στο φως καταγγελίες για περίεργες δικαστικές αποφάσεις και πλαστά πτυχία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αποκάλυψη μιας «περίεργης» αθωωτικής απόφασης: «Το αδίκημα ήταν αυταπόδεικτο και προκαλεί σοκ η εικόνα της απόφασης. Οι πολλές σελίδες είναι δακτυλογραφημένες. Η πιο κρίσιμη σελίδα, αυτή που έχει το σκεπτικό της απόφασης είναι γραμμένη στο χέρι αλλά με τρόπο που να είναι αδύνατη η ανάγνωση της, άρα και η διαπίστωση της βασιμότητας των λόγων αθώωσης των ισχυρών κατηγορουμένων».


Παράλληλα έδειξε πτυχία πλαστά που, όπως υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος, χρησιμοποιήθηκαν σε δίκες από μία «διάσημη» κυρία, την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε τοποθετήσει στην «βιτρίνα» της διαπραγμάτευσης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, δίπλα στην δικηγόρο Αμάλ – Κλούνει.

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε και την δράση κυκλώματος που έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει ακόμα και απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δηλαδή του Συμβουλίου Επικρατείας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Άρειος Πάγος προώθησε τη σχετική καταγγελία εντός 6 ημερών στο αρμόδιο ανακριτικό γραφείο και εκείνο χρειάστηκε όχι 2-3 μήνες, αλλά 18 μήνες για να καλέσει τον καταγγέλλοντα να καταθέσει σε μία υπόθεση που σέρνεται υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα.


Πηγή: paraskhnio.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του