«AKOMA KI AN XAΣOYME TH MAXH ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

FARATZ2
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καταδικασμένη να αποτύχει, λέει ο ηγέτης του UKIP που ήδη αμφισβητείται στο εσωτερικό του κόμματός του
«Αν παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση είμαστε καταδικασμένοι και αυτή η Ενωση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Ακόμα κι αν χάσουμε τη μάχη, θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Το γονίδιο του ευρωσκεπτικισμού υπάρχει. Τους έχουμε κάνει να φοβηθούν»: Αυτό ήταν το μήνυμα στη δήλωση που έκανε μετά τα μεσάνυχτα ο ηγέτης των ευρωσκεπτικιστών της Μ.Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ.

Ωστόσο, ο Φάρατζ έχει να αντιμετωπίσει την αμφισβήτηση από το εσωτερικό του κόμματός του, καθώς λίγη ώρα μετά την παραδοχή της ήττας από τον Φάρατζ, ο βουλευτής του κόμματός του, Ντάγκλας Κάρσγουελ, έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας στην ηγεσία, δηλώνοντας: «Χρειαζόμαστε αλλαγή».
Στη δήλωσή του, ο Φάρατζ, αφού ευχαρίστησε «κάθε ψηφοφόρο ξεχωριστά»  επιχείρησε να εμφανισθεί νικητής στην αναμέτρηση του δημοψηφίσματος, υποστηρίζοντας πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα «κερδίζουμε τον πόλεμο». Οπως πρόσθεσε, ήταν μια μεγάλη εκστρατεία που στην περίπτωσή του κρατά 25 χρόνια. «Σήμερα είμαστε λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το 50%. Αύριο είναι μια νέα μέρα, θα δούμε τις νέες μας πρωτοβουλίες. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι συνομιλίες με την Τουρκία, αργότερα έχουμε τη δεύτερη αξιολόγηση για την Ελλάδα».
Ο Φάρατζ χαρακτήρισε δύσκολη την εκστρατεία του Brexit, προσθέτοντας ότι «ποτέ άλλοτε κανείς δεν είχε αντισταθεί στο σύστημα. Ο πρωθυπουργός πρέπει να δει τί θα κάνει με τις προοπτικές μας, με τα παιδιά μας. Το γονίδιο του ευρωσκεπτικισμού υπάρχει. Το θέμα είναι τί συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, στην Ολλανδία, τη Γαλλία, ακόμη και στην Ιταλία. Θέλω να πω ότι εύχομαι η διαίσθησή μου να είναι λάθος. Δε λέω ότι έχουμε χάσει, λέω ότι είμαστε πολύ κοντά στο αποτέλεσμα. Αν παραμείνουμε είμαστε καταδικασμένοι και αυτή η Ένωση είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αν πέρσι μας έλεγαν ότι θα ήμασταν τόσο κοντά κανείς δεν θα το πίστευε. Τους έχουμε κάνει να φοβηθούν. Δεν μιλάμε για διχασμό, αλλά για νέο τοπίο στην πολιτική. Θα επιστρέψουμε τη χώρα μας στα χέρια των πολιτών της».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του