''ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ Η ΕΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ''...


Παράταση στο στις κυρώσεις προς τη Ρωσία αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με νεώτερο προσχέδιο...
απόφασης του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο επικαλείται σήμερα το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.


Το εν λόγω προσχέδιο, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, αποτελεί στην ουσία ένα προπαρασκευαστικό κείμενο για το αυριανό έκτακτο Συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο που θα κληθούν να υιοθετήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αναφέρει ότι οι κυρώσεις που τέθηκαν σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2014 εις βάρος προσώπων που υπονόμευσαν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, παρατείνονται μέχρι το Δεκέμβριο του 2015.

Τα πρόσωπα προς τα οποία επιβλήθηκαν οι κυρώσεις αυτές ήταν τόσο Ρώσοι όσο και Ουκρανοί φιλορώσοι, ενώ μια προηγούμενη εκδοχή του κειμένου ανέφερε ότι οι κυρώσεις θα παρατείνονταν μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην παράταση των κυρώσεων, αμέσως μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα κυβέρνηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του