''ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ''...


Με σύνθημα «όλοι μαζί για την ανατροπή», και με βαρείς χαρακτηρισμούς...
αλλά και υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης και των στελεχών της, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε απόψε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω.


«Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος, η διαφορά έχει εκτιναχθεί πάνω από τις 8 μονάδες» είπε ο κ.Καμμένος τονίζοντας ότι το κόμμα του είναι «το αναγκαίο καλό» και ο «εγγυητής σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», ενώ αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματός του για την οικονομία, την ανεργία, και τον αγροτικό τομέα.Επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση για την «μνημονιακή πολιτική της» που, όπως είπε, δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, απεγνωσμένους Έλληνες, νέους μετανάστες, και εξαθλιωμένους πολίτες, και δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί για να ανατρέψει αυτή την πραγματικότητα.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και καμία κατάσχεση σπιτιού από τις 25 του μηνός» είπε ο κ.Καμμένος, έκανε λόγο για «ληστεία των μικροομολογιούχων», είπε ότι «τελειώνουν οι εκβιασμοί από 25 Ιανουαρίου», εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους κατοίκους στις Σκουριές Χαλκιδικής «που πολεμούν την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός"» και κατηγόρησε τον κ.Σαμαρά για «εξαπάτηση των εργαζομένων».

«Θα επιδοτήσουμε και θα εξασφαλίσουμε την εργασία, με έργα και όχι με 18 σημεία και ψεύτικες υποσχέσεις» είπε ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα του δέχθηκε πόλεμο λάσπης, στον οποίο δεν άντεξαν όλοι, αλλά «υπήρξαν 12 βουλευτές που στάθηκαν παλικάρια, και ήταν πολύ δύσκολο, σας το λέω μετά λόγου γνώσεως» είπε ο κ.Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «ρίξαμε την κυβέρνηση».

Τόνισε ότι έμεινε συνεπής στη στάση του, δεν κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι «τελείωσε η εκστρατεία του τρόμου» και ότι «δεν εκβιάζεται ο ελληνικός λαός».

Οι εκλογές έχουν σχεδόν τελειώσει, η διαφορά είναι πάνω από 8 μονάδες είπε και έθεσε ένα δίλημμα: «Τι θέλει ο λαός, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την αλαζονεία της αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές;»

Ανέφερε ότι θα διασφαλίσει πως δεν θα υπάρχουν φόροι που θα οδηγήσουν «στην δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων» και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους προερχόμενους από τη ΝΔ, «θυμηθείτε ποιος είναι ο κ.Σαμαράς; είναι το μοιραίο πρόσωπο που ανέτρεψε τον Μητσοτάκη το 1993, και απέτρεψε τη ΝΔ το 1995 να έρθει στην εξουσία ψηφίζοντας ΠτΔ».

«Οι υβριστές της ΝΔ είναι σήμερα τα πρώτα βιολιά της» είπε και πρόσθεσε αναφερόμενος στην σχέση "δεξιάς-αριστεράς", «μη φοβάστε για κονσερβοκούτια, εγώ είμαι εδώ αύριο, και ξέρετε ποιος είμαι».

Είπε ακόμη ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι «η ασφαλιστική δικλείδα της ενότητας του ελληνισμού με την Ορθοδοξία», έκανε άνοιγμα στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» αναφέροντας το όνομα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ενώ απευθυνόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις τους είπε ότι η κυβέρνηση που θα μετέχουν οι Αν.Ελ θα εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις για τα μισθολογικά.

«Να ξέρουν ότι αυτοί που τους πούλησαν, είναι αυτοί που δήθεν τους προστάτευαν» πρόσθεσε ο κ.Καμμένος.

Τόνισε με έμφαση απαντώντας σε σχετικά συνθήματα των οπαδών του ότι «οι προδότες και οι κλέφτες θα πάνε φυλακή μην αμφιβάλλετε», ενώ είπε ότι θα γίνει επιτροπή λογιστικού ελέγχου, «θα απομονώσουμε το πραγματικό χρέος από το επονείδιστο, το οποίο θα διαγραφεί, είτε τους αρέσει είτε όχι».

Εξήγησε λέγοντας ότι αυτό θα γίνει «με όλες τις διαδικασίες οι οποίες προβλέπονται. Δεν πάμε για μονομερείς ενέργειες, θα αποδείξουμε ότι η Ελλάδα έχει δίκιο, ότι η ΕΚΤ και οι Γερμανοί νεοναζί που διοικούν σήμερα την Ευρώπη, παραβίασαν τις συνθήκες».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «έχουμε δίκιο που ζητάμε διαγραφή γιατί όταν έπρεπε να δανειζόμαστε με 1% μας δάνειζαν με 8%. Το Δίκαιο εφαρμόστηκε το 1953 διαγράφοντας το σύνολο του γερμανικού χρέους και εφαρμόστηκε όταν η ανατολική Γερμανία ενώθηκε με τη δυτική και μπήκε στην τότε ΕΟΚ και η Ελλάδα ανέλαβε μέρος αυτού του χρέους. Θα διαπραγματευτούμε όρθιοι και όχι γονατιστοί. Προέχει για εμάς το συμφέρον των Ελλήνων από το συμφέρον των συμμάχων και αυτό θα υπηρετήσουμε».

Ο κ.Καμμένος είπε επίσης ότι μοχλός πίεσης στις διαπραγματεύσεις θα είναι και η στάση της Ρωσίας, την οποία επισκέφθηκε εν μέσω προεκλογικού αγώνα «η οποία ανακοίνωσε ότι το αέριο της θα περνά αποκλειστικά από την Ελλάδα, ενώ το υπουργείο Γεωργίας είπε ότι από τη στιγμή που θα κάνει μονομερείς ενέργειες η ΕΕ σε βάρος της Ελλάδος, η Ευρασιατική Ένωση θα απορροφήσει το σύνολο της αγροτικής παραγωγής της Ελλάδος. Γι΄αυτό δεν πάμε γονυπετείς στη διαπραγμάτευση».

Αναφερόμενος στους αγρότες είπε ότι πρέπει να δοθεί για 5 χρόνια αφορολόγητο πετρέλαιο για να γίνει επανεκκίνηση στον αγροτικό τομέα, ενώ δεσμεύθηκε για «αποκατάσταση μισθών και συντάξεων σε αξιοπρεπή επίπεδα διαβίωσης». Για την ανεργία είπε ότι θα την καταπολεμήσει με κίνητρα στους επιχειρηματίες.

«Για να βγει το λουκέτο από τις επιχειρήσεις θα πρέπει να δοθεί οξυγόνο στον επιχειρηματία. Σεισάχθεια για 2 χρόνια όλων των υποχρεώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαγραφή των προστίμων, 100-200 δόσεις για τα οφειλόμενα. Σκίζουμε όλους τους φορολογικούς κώδικες, ένας συντελεστής 7% για όλη την Ελλάδα» είπε ο κ.Καμμένος.

Τόνισε επίσης ότι πρέπει να ξανάρθουν οι επιχειρήσεις που έφυγαν στα Βαλκάνια εξαιτίας της φορολογίας, ενώ δεσμεύθηκε για φορολόγηση «μόνο των ακινήτων που παράγουν εισόδημα.Όταν ξαναπάρει μπρος η οικονομία θα εισπράξει το κράτος πολλά περισσότερα».

Για το μεταναστευτικό είπε ότι θα πιέσει ώστε είτε η Ευρώπη θα υποχρεώσει την Τουρκία να εφαρμόσει το πρωτόκολλο επαναπροώθησης «ή εντός τριών μηνών αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου 2. Παίρνουν όλοι χαρτιά και φεύγουν όπου θέλουν. Αν δεν λυθούν αυτά τους πρώτους έξη μήνες δεν θα λυθούν ποτέ». Τέλος είπε ότι κάθε Έλληνας θα έχει πρόσβαση στην υγεία, είτε είναι ασφαλισμένος είτε όχι.

Την Παρασκευή ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει στα Δωδεκάνησα και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Ρόδο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του