ΑΥΤΟΣ είναι ο υποψήφιος που δεν πήρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ψήφο


psifos


Δείτε το βίντεο. Ένας ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές… της Κυριακής δεν βρήκε ούτε την ψήφο του και η φράση δεν είναι μεταφορική!
Ο Σωτήρης Ζαρχανής αν και είχε παρουσιαστεί στις αρχές Ιανουαρίου ως υποψήφιος του Κινήματος του Γ. Παπανδρέου στο νομό Καρδίτσας, τελικά κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Στο 100% της καταμέτρησης, ο κος Ζαρχανής δεν συγκέντρωσε ούτε μια ψήφο. Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega δήλωσε ότι το όνομα του δεν υπήρχε ούτε σε ψηφοδέλτιο του Κινήματος, ούτε σε μεμονωμένο ψηφοδέλτιο, ώστε να ψηφίσει τον εαυτό του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του