''Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ''...




...ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΟΡΓΗ ΤΣΙΠΡΑ;
Για την εχθρική στάση του Αλέξη Τσίπρα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung»...
Σε άρθρο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της, η εφημερίδα κάνει λόγο για την «οργή» του Αλέξη Τσίπρα και την αντιευρωπαϊκή του στάση η οποία-όπως τονίζεται- βάζει σε κίνδυνο όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.
Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει πως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας «δεν βλέπει την Ε.Ε. ως κοινότητα, η οποία εξισορροπεί τα ενδιαφέροντα, αλλά ως εχθρό, τον οποίο επιβάλλεται να καταπολεμήσει». και η στάση του «δυσκολεύει  την αναζήτηση συμβιβασμών.

«Είναι βέβαια κατανοητό πως ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την εντυπωσιακή του νίκημ θέλει ακόμα λίγο να απολαύσει το επαναστατικό του μεθύσι. Ο νέος πρωθυπουργός, όμως, φαίνεται πάνω στον ενθουσιασμό του να θέλει να τραβήξει όλη την Ευρώπη και όχι μόνο την χώρα του, σε ένα επαναστατικό ρεύμα», αναφέρει η «Sueddeutsche Zeitung», σχολιάζοντας τις πολιτικές προθέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο συντάκτης του άρθρου ασκεί έντονη κριτική και στον τόνο του Τσίπρα, σημειώνοντας πως «το ύφος του μπορεί να χαρακτηριστεί ως παράξενο ακόμα και θρασύ» για να καταλήξει πως «αυτό που όμως κάνει κάποιον να ανησυχεί πραγματικά είναι η πολιτική εικόνα, που φαίνεται να έχει ο Τσίπρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κράτη-μέλη της φαίνονται να είναι οι εχθροί του Τσίπρα. Και καθώς προωθεί τις απόψεις του και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην διάβρωση της λογικής. Εάν αυτή η στάση εξαπλωθεί πέρα από τα ελληνικά σύνορα, τότε το ουσιαστικό πρόβλημα δεν αποτελεί ο προϋπολογισμός της Αθήνας, αλλά η οργή του Τσίπρα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του