ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ: ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ

exit-poll


ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ Ή ΘΡΙΛΕΡ;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει από νωρίς το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, εκλογολόγοι αλλά και τηλεοπτικά πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει με τα exit poll, μας έχουν αναφέρει ότι αναμένονται σοκαριστικά συμπεράσματα από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων αλλά και των πιθανών ποσοστών που θα λάβουν ειδικά τα τρία πρώτα κόμματα.
Στις 7 ακριβώς θα μεταδώσουμε το ενδεχόμενο αποτέλεσμα που δίνουν οι κάλπες έξω από τα εκλογικά κέντρα .
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσουν και απαραίτητα μέσα.
Για να δούμε τι θα δούμε. Η Ελλάδα θα ζήσει εποχές του 1981 ή θα έχουμε θρίλερ;
Πάντως πληροφορίες μας λένε ότι μυρίζει “Ανδρέας Παπανδρέου” και να δούμε ποιος θα παίξει το ρόλο του μακαρίτη του Ράλλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του