ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΕΞΗ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…

kelia1

Οι περιπτώσεις των δύο κάποτε πανίσχυρων «Καγκελάριων» της Άθλιας συγκυβέρνησης που βύθισε τη χώρα στην φτώχεια και στην ανυποληψία, που οι συνταξιούχοι, οι βιοπαλαιστές, η μεσαία τάξη, οι έμποροι, οι επαγγελματίες, οι μισθοσυντήρητοι έγιναν «αλοιφή» για να περνάνε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος καλά αλλά και η αυλή τους(σόγια, γυναικόπαιδα, αδέρφια και πεθερές), είναι ξεκάθαρα υπόθεση ποινική. Ακόμα και ένας τελειόφοιτος φοιτητής της Νομικής αντιλαμβάνεται ότι έχουμε να κάνουμε με σωρεία εγκληματικών ενεργειών από δύο εξίσου εγκληματικές φυσιογνωμίες.
Ο πρώτος, ο προδότης Σαμαράς. Ας δούμε την σύλληψη του πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες. Τον μπαγλάρωσαν και τον πήγαν σηκωτό στα κελιά. Γενική κατηγορία: Διαφθορά. Ο φάκελος Σαμαρά, διαφοροποιείται. Οι ενδείξεις ενοχής του, υπάρχουν: Παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Αυτός έδινε τις εντολές. Υπάρχουν στοιχεία. Και υποχείρια που εκτελούσαν. Στις διωκτικές αρχές. Κουβαλούσαν τα DVD με τα καρότσια για να ακούει και να συνεχίζει τις παραβιάσεις του Συντάγματος και των προσωπικών ελευθεριών ο «αρχηγός».

Μιλούσε στα τηλέφωνα και παρενέβαινε στη δικαιοσύνη. Η ιστορία με τον εισαγγελέα «Παναθηναϊκάκια» είναι ξεκάθαρη. Επηρέαζε, έδινε εντολές, ήταν επίορκος. Εάν αποδειχθεί ενοχή, η τιμωρία είναι σκληρή για τα παραπάνω. Μέχρι ισόβια κάθειρξη. Ξέχωρα από τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας που συντελέσθηκαν με τις λευκές επιταγές που υπέγραφε ο Αντωνάκης για τα μνημόνια, για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τα περίφημα email και τις εντολές αλλά και για κάτι ακόμα: Για τους αφανείς χρηματοδότες της ΝΔ(θα επανέλθουμε στο θέμα)για τον αδερφό του Αλέξανδρο και κάποιες επιχορηγήσεις από τα ΕΣΠΑ(έτσι Αλέξανδρε;)αλλά και για κάτι «μεσάζοντες» που έκλειναν δουλειές τρέχοντας στο Καζακστάν με τις συμφωνίες για τους αγωγούς. Έτσι κύριε Λιβέρη; Εάν θέλει η δικαιοσύνη μπορεί να τα ψάξει.
 Πάμε τώρα στον Βενιζέλο. Φάκελος υποβρύχια. Ήταν το 2010 όταν ο Ε. Βενιζέλος ανέλαβε να «ξεπλύνει» τον Άκη Τσοχατζόπουλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και να απαλλάξει από τα χρέη της, την εταιρεία HDW των «αδιάφθορών» Γερμανών. Να ξαναθυμήσουμε κάτι στον κ.Τσίπρα από όλα όσα είχαν γραφεί πριν από λίγο καιρό και τα έλεγε ο ίδιος: «…Ψηλά στη δημόσια συζήτηση ανεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα των υποβρυχίων και την επίμαχη σύμβαση του 2010 που υπέγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Στην Κουμουνδούρου αναγνωρίζουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως τον αδύναμο κρίκο της συγκυβέρνησης και φαίνεται πως τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Το παρασκήνιο γύρω από τη σύμβαση είναι μεγάλο σε κάθε περίπτωση, ωστόσο το γεγονός πως δε δόθηκε λύση στο πρόβλημα αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος καλείται σήμερα να υπερασπιστεί μία επιλογή του που απέτυχε, ενώ φέρει σύμφωνα με αρκετούς και πολλές σκιές». Το ελληνικό δημόσιο πρέπει να έχασε πάνω από 1 δις ευρώ.
Αυτά εμείς δεν τα ξεχνάμε…
kelia-tsipras
Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για μεγαλύτερη μεγέθυνση
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του