Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις την νύχτα των εκλογών – Αυτά είναι τα πραγματικά νούμερα!

Ολο αυτό το διάστημα ένα μπουλούκι πλιατσικολόγων δημοσκόπων (κάποιοι από τους οποίους πληρώνονται ακόμη και από χρήμα-προιόν εγκληματικών ενεργειών σαν κι αυτές που εμπλέκεται η Μαφία του Κορυδαλλού) επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό συμφέρον όσων τις παραγγέλνουν.
Στην ουσία δεν πρόκειται για δημοσκοπήσεις αλλά για κατά παραγγελία αποτέλεσμα.

Δηλαδή ο πληρώνων (ακόμη και με τα λεφτά της Μαφίας του Κορυδαλλού) αγοράζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της επιθυμίας του.
Το πόσο απαξιωμένες είναι οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύεται πλέον και από τον αριθμό των δημοσκοπικών εταιρειών που φυτρώνουν καθημερινά σαν τα μανιτάρια. Αυτή η νεόκοπη μαφία των πλιατσικολόγων δημοσκόπων μετέτρεψε μια επιστήμη σε χειρομαντεία.
Αυτό από μια άποψη είναι καλό γιατί εξευτελίζουν και τις 3-4 δήθεν καθιερωμένες.
Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν στην συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο κάθε άλλο παρά καταγράφουν την δημοσκοπική εικόνα των κομμάτων.
Πως θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα;
Οσοι δεν είναι τυφλωμένοι-φανατικοί ταλιμπάν των κομμάτων μπορούν να διαπιστώσουν με νηφαλιότητα τι πραγματικά συμβαίνει στη κοινωνία.
Πριν φτάσουμε να σας δώσουμε τα-τελικά αποτελέσματα-θα αναφερθούμε στους παράγοντες που διαμορφώνουν την ψήφο των Ελλήνων.
Πρώτον) Η Ελλάδα είναι μια ταλιμπανική δημοκρατία, ένα ιδιόμορφο κράτος του Ισλάμ, με το μόνο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει από τα κτήνη του ISIS να είναι η απουσία της βίας. Κι εδώ έχουμε τους ντόπιους μαυροντυμένους μουλάδες-μητροπολίτες οι οποίοι υποδύονται τους μεσίτες του θεού. Κάνουν δηλαδή το ίδιο παραεμπόριο του ναού του Σολομώντος. Η ελληνική κοινωνία είναι μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία στα χρόνια της κρίσης ανέδειξε τα πιο χυδαία και ατομικίστικα ένστικτά της-όπως κάνει διαχρονικά. Είναι τόσο συντηρητική και μουλαδοποιημένη η ελληνική κοινωνία που εξανάγκασε ακόμη και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ- σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας- να αμολήσει το ταλαίπωρο περιστέρι στη γιορτή των μουλαδοφώτων στον Πειραιά περιτρυγιρισμένος από μουλάδες, μιζαδόρους εξοπλιστικών και πάσης φύσεως λαμόγια.
Δεύτερον) Η συντηρητική αυτή κοινωνία δεν είναι εύκολο να ψηφίσει ακόμη κι αυτή την ντεμέκ αριστερά του Τσίπρα. Οσοι βρεθήκατε τις τελευταίες μέρες στις τράπεζες θα μπορούσατε να δείτε τίς ουρές των ελληναραίων που έσπευδαν να βγάλουν ακόμη και 3.000 ευρώ ή να τα στείλουν στο εξωτερικό. Και πράγματι έφυγαν δις ευρώ από τις τράπεζες. Αυτοί περιμένουν το ξημέρωμα της Κυριακής για να συρθούν πρωί-πρωί στις κάλπες, σαν τίς σαύρες, και να ψηφίσουν ακόμη και τον Μιχαλολιάκο-όχι όμως ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτον) Δεν υπάρχει καμμία μικρομεσαία επιχειρήση στην Ελλάδα-αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις-οι οποίες να μήν έχουν δώσει γραμμή στους εργαζόμενους να ψηφίσουν ότι άλλο εκτός από ΣΥΡΙΖΑ. Στην περίπτωσή τους δεν είναι θέμα τρομοκράτησης των εργαζομένων αλλά η στυγνή πραγατικότητα: Οι μικρομεσαίοι έχουν λεηλατηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τις συμμορίες του πελατειακού κράτους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κυβερνώσες συμμορίες που λεηλατούν με μίσος τον ιδιωτικό τομέα φλερτάρουν τώρα με τον Τσίπρα για να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο μίσος την φορολόγηση ώστε να μπορούν να πληρώνονται οι χιλιάδες κηφήνες και οι χιλιάδες κυβερνοβίζιτες που θα έλθουν να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες του κωλοχανείου της Αγίας Παρασκευής. Με απλά λόγια: O ιδιωτικός τομέας θα μαυρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέταρτον) Ο παράγοντας Παπανδρέου. Ο ΓΑΠ θα είναι μία από τις εκπλήξεις των εκλογών. Μιλάμε για τεράστια έκπληξη η οποία όλο αυτό το διάστημα επιχειρείται με κάθε τρόπο και κυρίως με δημοσκόπους-καιροσκόπους οι οποίοι πληρώνονται ακόμη και από λύτρα απαγωγής να καταπνιγεί. Ο Παπανδρέου γκρέμισε όλες τις θεωρίες συνομωσίας πάνω στις οποίες βασίστηκε μεγάλο μέρος του αντιμνημονιακού τόξου: Oχι δεν στήσαμε την είσοδο της Ελλάδας στο Μνημόνιο για να τα κονομήσω από τα CDs εγώ, ο Νίκος Παπανδρέου και η οικογένειά μου. Οχι η μάνα μου, η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν έχει ουδεμία σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ. Δικαιωθήκαμε και στις δύο περιπτώσεις αλλά η δικαίωση πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ.Μπορεί τα φανατισμένα ούγκανα να βολεύονται στις θεωρίες συνομωσίας αλλά ο Παπανδρέου όλο αυτό το διάστημα τίς διέλυσε. Επίσης αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή κι όσο ο Καραμανλής σιωπά τόσο ο λόγος του ΓΑΠ θα βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Ενα ΚΙΝΗΜΑ που φουσκώνει οδηγεί πίσω τους ψηφοφόρους που είχαν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο ΠΟΤΑΜΙ. To μόνο λάθος της ίδρυσης του κόμματος Παπανδρέου ήταν ότι άργησε να γίνει. Εάν ο ΓΑΠ έκανε το κόμμα δύο μήνες νωρίτερα, αυτή την στιγμή θα μπορούσε να διεκδικεί και την 2η θέση κάτι που θα συμβεί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγήσει τη χώρα σε επαναληπτικές εκλογές.
Πέμπτον) Ο παράγοντας Καμμένος. Κατά τη γνώμη μας πιο σημαντικό ρόλο για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή δεν θα παίξει το πετυχημένο σποτάκι των ΑΝΕΛ αλλά η θέση του κόμματος για οριζόντια και με νόμο δεκαετίας φορολόγηση ιδιωτών και επιχειρήσεων με μοναδικό συντελεστή 7%. Από την στιγμή που ο Σκυλακάκης επέλεξε να εξαυλωθεί εντός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ δεν υπάρχει στην πολιτική σκηνή κανένα κόμμα που να υπερασπίζεται το Επιχειρείν. Είναι όλα υπερασπιστές του χυδαίου πελατειακού κράτους όπως οι δημοσιογράφοι και οι λοιποί εμπλεκόμενοι στα ΜΜΕ. Υπερασπίζονται με μανία την δημόσια και χρεοκοπημένη πλέον αγελάδα την οποία εξακολουθούν να αρμέγουν. Εργοδότες των εγχώριων δημοσιογράφων εξίσου με τούς νταβατζήδες αλλά και το πελατειακό κράτος. Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ είναι οι μόνοι που κάνουν λόγο για φορολόγηση 7%. Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα το ακούνε με προσοχή. Αυτό κατά τη γνώμη μας είναι το εισιτήριο που μπορεί να βάλει στη Βουλή και μάλιστα με άνεση τους ΑΝΕΛ με ένα ποσοστό κοντά στο 5%.
Εκτον) Παράγοντας τρόμος. Σ΄αυτόν βασίζει η ΝΔ την προεκλογική εκστρατεία της. Πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ατυχή την συγκεκριμένη επικοινωνία γιατί δεν φαίνεται να της εξασφαλίζει την πρωτιά-το αντίθετο. Κανείς όμως δεν παρατήρησε ότι αυτή η εκστρατεία προκαλεί συσπείρωση στους ψηφοφόρους της και αν το ποσοστό της δεν πέσει κάτω από το 24% ο Σαμαράς θα μπορεί να αισθάνεται ακλόνητος στη θέση του.
Εβδομον) Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λεφτά. Οσο πλησιάζουμε στις κάλπες και μένει αναπάντητη η απορία “που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά” θα μοιάζει με σάουντρακ θρίλερ στη συνείδηση του ψηφοφόρου πάνω από την κάλπη. Και μάλιστα σε μια εκλογική διαδικασία που ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι σίγουρο για το τι θα ψηφίσει. Δεν είναι το τύπωμα του χρήματος-ούτε η φημολογία που θέλει στελέχη της Κουμουνδούρου να αναζητούν συμβουλές σε κορυφαία νομικά γραφεία για τον εσωτερικό δανεισμό- που τρομάζει. Είναι η ασάφεια γύρω από την εξασφάλιση των 12 δις του κόστους του προγράμματος της Θεσσαλονίκης από τα χείλη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για παράδειγμα. Η Ζωή είναι σοβαρό στέλεχος. Κι όμως την ακούσαμε να λέει ότι θα πάρει 3 δις από το TXΣ το οποίο βρίσκεται στον έλεγχο της ΕΚΤ και των δανειστών. Όπως επίσης και άλλα 3 δις από τη λίστα Λαγκάρντ και τις καταθέσεις των Ελλήνων φοροφυγάδων. Δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Ολα τα παραπάνω δίνουν 8 κόμματα στη Βουλή και το εξής αποτέλεσμα στην κάλπη
ΣΥΡΙΖΑ: 30,5%
ΝΔ: 26,5
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9-12%
ΚΙΝΗΜΑ: 7-8%
ΚΚΕ: 7-8%
ΠΟΤΑΜΙ: 4-5%
ΑΝΕΛ: 4-5%
ΠΑΣΟΚ: 3-3,5%

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του