''H EΛΛΑΔΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ''...


Η Ελλάδα θα αρνηθεί την προγραμματισμένη επιστροφή των επιθεωρητών...
της ΕΕ και του ΔΝΤ στην χώρα, από τη στιγμή που η νέα κυβέρνηση απορρίπτει το πρόγραμμα διάσωσης των 240 δισ. ευρώ.
Τα παραπάνω ανέφερε την Παρασκευή στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης, τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα δεν έχει καμία πρόθεση να εξασφαλίσει την παράταση του προγράμματος βοήθειας που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.
Σημειώνεται πως τα στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμα να επιστρέψουν στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η τελική επιθεώρηση στο πλαίσιο του προγράμματος διάσωσης και να δοθούν τα 7 δισ. ευρώ που εκκρεμούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του