ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ”, Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ. ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

flertarei-me-ton-tsipra-o-abramopoulos

Σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες του “Makeleio.gr” o Aβραμόπουλος  θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς και ο Πάνος Καμμένος έχει “κλειδώσει” το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Κηρύσσεται λοιπόν αντάρτικο κατά της Γερμανικής μπότας και πολυ πιθανόν αυτή να ήταν και η σημασία της εμφάνισης του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής , όπου αποτίμησε φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες από την γερμανική κατοχή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αμέσως μετά την πολιτική του ορκωμοσία…

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναλαμβάνει υφυπουργός υγείας ο έντιμος γιατρός του Ευαγγελισμού, Θανάσης Παπαχριστόπουλος .
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ:
Τέσσερα υπερυπουργεία συστήνει η νέα κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες στα νέα υπουργεία θα ενσωματωθούν οι αρμοδιότητες άλλων υπουργείων που είτε καταργούνται είτε μετονομάζονται.
 Συγκεκριμένα στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα υπαχθούν οι αρμοδιότητες των υπουργείων:
1) Εσωτερικών, 2) Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, 3) Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και 4) Μακεδονίας Θράκης.
Ακόμη, συνιστάται υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού στο οποίο θα περάσουν τα “χαρτοφυλάκια” των υπουργείων: 1) Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, 2) Ναυτιλίας και Αιγαίου, 3) Τουρισμού και 4) Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Επίσης, δημιουργείται υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο οποίο θα ενσωματωθούν τα υπουργεία 1) Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, 2) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και 3) οι υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Παράλληλα, στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ενταχθούν τα υπουργεία: 1) Πολιτισμού και Αθλητισμού και 2) Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Εξάλλου, το υπουργείο Υγείας μετονομάζεται σε υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μετονομάζεται σε υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων μεταφέρεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Τέλος, όλες οι αρμοδιότητες, οι θέσεις και το προσωπικό των υπουργείων που συγχωνεύονται μεταφέρονται στα νέα υπουργεία.
Europolitics: Φήμες για αποχώρηση Αβραμόπουλου από την Κομισιόν
Στην ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Φήμες για αποχώρηση του επιτρόπου Αβραμόπουλου» και υπότιτλο «Το όνομα του αναφέρεται για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας».
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι σύμφωνα με πολιτικούς υπολογισμούς, όσον αφορά τη μετεκλογική κατάσταση στην Ελλάδα, υπάρχουν αναφορές για πιθανή υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η αποχώρησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται τον Φεβρουάριο, όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο θα είναι σε θέση να προχωρήσει τη διαδικασία προεδρικής εκλογής, επισημαίνεται.
Αν και ο ίδιος έχει αρνηθεί δημοσίως αυτή τη φήμη, χαρακτηρίζοντάς την «αβάσιμη», το σενάριο αυτό θεωρείται πιθανό, αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ σημειώνεται ότι στην Αθήνα, πολιτικοί αναλυτές που βρίσκονται κοντά στη «σχολή σκέψης» Αβραμόπουλου επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεται ήδη στην «κούρσα». Άλλες πηγές σημειώνουν ότι ο ίδιος ο επίτροπος το έχει αφήσει να εννοηθεί εδώ και εβδομάδες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του