Ο Β. Μεϊμαράκης μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ (από την Κυριακή το βράδυ;)


10950145 10206117953814802 1951921940 nΤΩΡΑ: Αποσύνθεση στη Νέα Δημοκρατία, μετά την τελευταία μυστική κυλιόμενη δημοσκόπηση. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «απειλεί» να ξεπεράσει το 10%. Το Μαξίμου είναι σε κατάσταση πανικού και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ. Ο κ. Α. Σαμαράς έχει πέσει σε μελαγχολία, η οποία αυξήθηκε με την θέση που πήρε 3 μέρες πριν από τις εκλογές το βαρύ πυροβολικό της ΝΔ κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος κατά πληροφορίες ετοιμάζεται να αναλάβει προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ αμέσως μετά την αναμενόμενη συντριβή του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Ο κ. Α. Σαμαράς σχεδόν παραιτήθηκε από την κούρσα των εκλογών μετά την ενημέρωσή του ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες διεμήνυσαν ότι «μέχρι εδώ ήταν η στήριξη για μειωμένη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διότι κινδυνεύουνε οι επιχειρήσεις μας». Ταυτόχρονα δημοσκοπικές εταιρείες βγάζουν δημοσκοπήσεις που η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει. Ο κ. Σαμαράς ακύρωσε την συνέντευξη που θα έδινε στο Mega σήμερα με αστεία δικαιολογία. Στην πραγματικότητα ακύρωσε την συνέντευξη διότι ο σταθμός δεν δέχθηκε τις ερωτήσεις των συμβούλων του πρωθυπουργού και διεμήνυσε ότι η συνέντευξη θα είναι καθαρά δημοσιογραφική.
Άλλο πλήγμα γα τον πρωθυπουργό αποτέλεσε η υβριστική θέση της κ. Κριστίν Λανγκάρντ στο τελευταίο του τηλεφώνημα. (Αποκαλύπτουμε γιατί η Langarde αποκάλεσε τον κ. Σαμαρά "You fucking asshole ")  (Ο «έρωτας» της Λανγκάρντ με τον Αλέξη...)

Στις 4 το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις μετά τις εξαγγελίες του κ. Ντράγκι για την χρηματοδότηση των τραπεζών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ντράγκι δεν θα εξαιρέσει την Ελλάδα, όπως ανέμενε το Μαξίμου για να συνεχίσει την κινδυνολογία.
Λέγεται ότι το άδειασμα του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανάγκασε τον πρωθυπουργό να πει «και τώρα τετέλεσται».
Το ρεπορτάζ για το άδειασμα του προέδρου της Βουλής αναφέρει:
Σενάρια των τελευταίων ημερων θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να αναλαμβάνει μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ καθώς, όπως επισημαίνουν έγκριτοι πολιτικοί συντάκτες, από την Κυριακή θα ανάψει το πράσινο φως για αλλαγή ηγεσίας στη Συγγρού.
Μια πιθανή επιβεβαίωση των σεναρίων είναι και η στάση που κράτησε ο ίδιος σήμερα καθώς αποστασιοποιήθηκε από το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού σημειώνοντας ότι κακώς η ΝΔ επένδυσε στον φόβο.
«Πληρώνουμε και το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής. Υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε οτι μιλάμε σαν δανειστές" είπε χαρακτηριστικά.
Για να καταλήξει : "Αν σήμερα υπάρχει ελπίδα είναι γιατί το 2012 βάλαμε πλάτη. Κακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στο φόβο». (Ο Βαγγέλης αδειάζει την επικοινωνία της ΝΔ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του