ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ - ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ...


Δημοσιεύθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,...
με την οποία καθορίζονται οι αρμοδιότητες του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.


Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς αναλαμβάνει όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής, την εποπτεία των νομικών προσώπων και φορέων που υπάγονται σε αυτές καθώς και τα θέματα Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης - άρα και της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.

Επίσης, ο Παππάς αναλαμβάνει την αρμοδιότητα να συνδράμει τον Πρωθυπουργό στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής και στην εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης.

Στις αρμοδιότητες του υπουργού Επικρατείας περιλαμβάνονται:

- οι κοινοβουλευτικές αρμοδιότητες και η νομοθετική πρωτοβουλία

- η πρόταση για την έκδοση ατομικών και κανονιστικών διαταγμάτων

- η έκδοση πράξεων ατομικού και κανονιστικού χαρακτήρα

- η πρόταση για την έκδοση διαταγμάτων και η έκδοση πράξεων από κοινού με συναρμόδιους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του