ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ...ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ...ΜΕΡΚΕΛ...

Όλες τα φλας και τα χειροκροτήματα κέρδισε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης ...για άλλη μια φορά όσον αφορά τη στολή που επέλεξε στις φετινές απόκριες.
Αυτή τη φορά δεν ντύθηκε ήρωας όπως είχε κάνει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε ως έφιππος Ζορό αλλά επέλεξε να κάνει μια πιο... πολιτική επιλογή σε συγκέντρωση παλαίμαχων αθλητών του στίβου στις Σέρρες.Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επέλεξε αυτή τη φορά να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, να βάλει μια ξανθιά περούκα για να μεταμφιεστεί σε... Μέρκελ!

Δεν έμεινε, μάλιστα, μόνο στην αμφίεση αλλά υποδύθηκε και τον ρόλο σε έναν ερασιτεχνικό διάλογο στον οποίο εξέφρασε τον τρελό «έρωτά» του για τον Αλέξη Τσίπρα φτάνοντας στο σημείο να περάσει και χειροπέδες σε έναν δεύτερο μασκαρά που υποδυόταν τον πρωθυπουργό ενώ το παρών στο διάλογο έδωσε και ο «Γιάνης Βαρουφάκης».

Και επειδή ο κ. Ψωμιάδης δεν υπήρξε στο παρελθόν μόνο ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής, έκλεισε την εμφάνισή του με τραγούδι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του