ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!





Σε ισχύ τίθεται άμεσα η σχετική απόφαση κατά την οποία οι εφορίες δεν θα δέχονται ποσό άνω των 100 ευρώ σε μετρητά ημερησίως αναφορικά με την πληρωμή οφειλών. Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο όριο ήταν στα 200 ευρώ. Ως εκ τούτου διευρύνεται ακόμα περισσότερο η χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών ενώ παραμένει η δυνατότητα πληρωμής με επιταγή.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Αυτό προβλέπει απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα στην απόφαση ορίζεται ότι "οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες κατ’ εξαίρεση εξακολουθούν να εισπράττονται από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)/Ελεγκτικά Κέντρα, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το προς καταβολή - ανά ημέρα - ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100 ευρώ (100 €).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του