"Βυθίζεται" η Ζάκυνθος: Πλημμύρες, προβλήματα και ένας 33χρονος αγνοούμενος





Πολλά προβλήματα στις περιοχές της πόλης της Ζάκυνθου, αλλά και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο, Τσιλιβή, προκάλεσε η δυνατή βροχόπτωση που από χθες το μεσημέρι πλήττει το νησί. Η πυροσβεστική...

υπηρεσία Ζακύνθου, έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδατών από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Όλα αυτά την ώρα που σε πολλούς δρόμους, τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά. Παραμένουν για τέταρτη εβδομάδα εκτεθειμένα σε διάφορα σημεία στην πόλη και τα χωριά, με τη βροχή να έχει επιδεινώσει την ήδη άσχημη κατάσταση.

Χθες άκαρπη αποδείχτηκε η προσπάθεια που κατέβαλε, με την προσωπική του παρουσία στη Ζάκυνθο, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Διονύσης Παναγιωτóπουλος, να ανοίξει η πρόσβαση στον κορεσμένο ΧΥΤΑ του Σκοπού και να αποσυμφορηθεί η πόλη από τους τεράστιους όγκους σκουπιδιών.

Ο κ. Παναγιωτóπουλος βρέθηκε στη Ζάκυνθο, με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, σε μια προσπάθεια να πείσει του κατοίκους του Σκοπού να ανοίξουν την είσοδο του ΧΥΤΑ επικαλούμενος τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που καιροφυλακτούν από την παράταση του προβλήματος.

Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ. Παναγιωτóπουλο γραπτή διαβεβαίωση ότι σε τρεις μήνες θα έχει περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην αποκαλούμενη ενδιάμεση λύση που θα εγκατασταθεί σε άλλη περιοχή, μακριά από το Σκοπό, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν μπορούσε να δεσμευτεί ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Αγνοείται 33χρονος

Ενας 33χρονος άνδρας αγνοείται στη Ζάκυνθο, με την πυροσβεστική να κάνει έρευνες.

Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο νεαρός άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του