Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων



Με κάθε επισημότητα εορτάσθηκε και φέτος η 21η Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και εορτή των Εισοδίων της Παναγίας, προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Εμφάνιση ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  (2).jpg


Το πρωί της Δευτέρας τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Θηβών, όπου εκφωνήθηκε και ο Πανηγυρικός της Ημέρας από Αξιωματικό του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας. 

Εμφάνιση ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (11).jpg

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας κ. Γ.Αναστασίου και τον Διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχο κ. Δ.Τρυφωνόπουλο.

Εμφάνιση ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  (1).jpgΕμφάνιση ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  (8) - Αντιγραφή.jpg

Μετά την τελετή ακολούθησε μικρή δεξίωση για τις αρχές και τους πολίτες στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων.
Εμφάνιση ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  (10) - Αντιγραφή.jpg




Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και της γιορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου μας, που με την της ευλογία της, οι Έλληνες έγραψαν λαμπρές σελίδες ηρωισμού και δόξας σε όλα τα πεδία των μαχών, ευχήθηκε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους τους αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του