Σύγκρουση Λαζαρίδη – Ζαχαριάδη στο «Ακραίως» για την αξιολόγηση






Λεκτική διαμάχη με αφορμή την ολοκλήρωση της δεύτερη αξιολόγησης είχαν σήμερα στο «Ακραίως» ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο διευθυντής του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης σημείωσε στην εκπομπή «Ακραίως» πως η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.

Το 2017 θα μπούμε σε βιώσιμο και αναπτυξιακό δρόμο και οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους

Επιπλέον ο κ. Ζαχαριάδης επεσήμανε πως η ανεργία στην Ελλάδα αποκλιμακώνεται και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για τα σημερινά της επίπεδα προκαλώντας την αντίδραση του Μακάριου Λαζαρίδη, διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης επιτέθηκε στον κ. Ζαχαριάδης λέγοντας χαρακτηριστικά:

Καταλαβαίνω το άγχος που έχετε, βλέπετε ότι καταρρεέτε. Αυτό που πάτε να παρουσιάσετε δεν στέκει, την ίδια στιγμή τα εισοδήματα εξανεμίζονται.

«Εσείς πήγατε την ανεργία στο 27%. H ΝΔ έφτασε την ανεργία σε αυτά τα επίπεδα» απάντησε από την δική του πλευρά ο Κώστας Ζαχαριάδης στον Μακάριο Λαζαρίδη, χαρακτηρίζοντας τον »λαϊκιστή και απαράδεκτο».

«Η πρώτη αξιολόγηση καθυστέρησε ένα χρόνο. Αν καθυστερήσει και η δεύτερη, τότε η χώρα ή θα πάει σε νέο μνημόνιο ή θα πτωχεύσει» συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του