ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ! Δείτε γιατί έκλαψε μέσα στη Βουλή... (βίντεο)


leventis-bouli

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αναφέρθηκε σε μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε χθες στο Κερατσίνι για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου.
Μιλώντας για το μήνυμα του Ολοκαυτώματος ο Βασίλης Λεβέντης συγκινήθηκε. «Δεν αμφιβάλλω για τη γενναιότητα των Ελλήνων ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαμε να δώσουμε τη ζωή μας όλοι για την Ελλάδα» είπε με σπασμένη φωνή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:


0

Προσθήκη νέου σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του