ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!


ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ
Άλλος ένας δανειολήπτης του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ έσωσε την περιουσία του από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, αφού μετά την ακύρωση της διαταγής πληρωμής η τράπεζα χάνει τη δυνατότητα να προβεί σε εκτελέσεις!!!
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος μας που, έστω και με .... λίγη καθυστέρηση ..... συναίνεσε στη δημοσίευση της απόφασης που εκδόθηκε το 2015 !!!




ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_49.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του