Κλειστά τα σχολεία 15 και 18 Ιουνίου λόγω εκλογών!


Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 15 Ιουνίου και την Δευτέρα, 18 Ιουνίου, λόγω των εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου. 
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά κέντρα και ως εκ τούτου, οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν για την εγγραφή τους στα γυμνάσια στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν και οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων. 
Τα Σχολεία όμως, που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα του Ειδικού Μαθήματος των Αγγλικών, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 17.00 το απόγευμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του